*پاسخگویی به سوالات فقط از طریق ایمیل سایت ظرف 48 ساعت از ارسال سوال انجام می شود
*جهت تسهیل در دسترسی به محتوای سایت می توانید از منوی موضوعی زیر استفاده کنید
موضوعات
 

عمومی ( 102 )
صفرا ( 8 )
دم ( 6 )
بلغم ( 11 )
سودا ( 13 )
آب ( 20 )
آداب تغذیه ( 41 )
اخلاق پزشكی ( 19 )
اطفال و کودکان ( 36 )
بیماریهای اعصاب و روان ( 45 )
بیماری های پوست و مو، تناسب اندام، زیبایی ( 44 )
بیماریهای تنفسی، ریه ( 15 )
بیماریهای چشم ( 10 )
بیماریهای داخلی، گوش، حلق، بینی و... ( 16 )
بیماریهای دهان و دندان ( 7 )
بیماریهای زنان، نازائی، حاملگی ( 48 )
بیماریهای عفونی ( 26 )
بیماریهای غدد ، متابولیسم و ... ( 28 )
بیماریهای قلبی، خون ( 35 )
بیماریهای کلیوی، مجاری ادرار و تناسلی ( 44 )
بیماریهای گوارشی ( 48 )
بیماریهای گوناگون، سوالات متفرقه ( 43 )
بیماریهای مفاصل، استخوان ( 25 )
چای سنتی ایرانیان ( 11 )
حکمای قدیم ( 22 )
حکمای جدید ( 37 )
داروهای گیاهی ( 42 )
درمان های سنتی ( 54 )
روغن ( 7 )
زناشویی و جنسی ( 70 )
ظروف ( 7 )
عسل ( 11 )
عوامل محیطی ( 25 )
غذاهای سالم ( 38 )
فراورده های گیاهی ( 23 )
لباس و پوشش ها ( 9 )
مبانی طب سنتی ( 61 )
مزاج شناسی ( 61 )
مواد غذایی سالم ( 70 )
مواد غذایی ناسالم ( 72 )
مزاج محل سکونت ( 3 )
نان ( 2 )
نمک ( 5 )
محصولات ( 49 )

پرسش و پاسخ

خواندنی هایی در مورد خوردنیها و سلامتی

عسل:  عسل از بهترین غذاهای دنیاست و در قرآن كریم از آن به عنوان شفایی برای مردم یاد شده است  .جالب اینکه برای تهیه یک کیلو عسل، زنبور باید شهد «20» میلیون گل را جمع و به کندو حمل کند. . عسل شامل قندهایی چون گلوکز، فروکتوز، مواد معدنی همچون منیزیم، پتاسیم، کلسیم، کلریدسدیم، گوگرد، آهن و فسفات و بسیاری دیگر از مواد مفید مورد نیاز بدن است. عسل به سرعت در خون پخش می شود: وقتی با میزان مناسبی آب مخلوط شود. پس از ۷ دقیقه در جریان خون پخش می شود و با آزادسازی ملکول قند به عملکرد بهتر مغزکه اصلی ترین مصرف کننده قند در بدن است کمک می کند و مانع بروز خستگی می شود .از خواص دیگر عسل :  درمان دیابت ( با مصرف روزانه و مداوم عسل ) درمان عفونت های معده یا هلیکو باکتر پیلوری،  آب مروارید ( کاتاراکت )، قولنج روده ، مسمومیت های غذایی، درمان مشکلات عروقی و تصلب شرایین، درمان یبوست ، تمیز كننده خون ، ضد عفونی كننده و ضد میكروب ، ضد پیری ، ضد زخم معده و زخم دستگاه گوارش، بادشکن ، ضد آسم ، ضد اسهال، و تنظیم كننده جریان خون می باشد . امروزه در جراحیهای جدید زخمهای عمیق و سخت را با عسل پانسمان می كنند .




ویژگی های عسل طبیعی: 

گذشت زمان آن را فاسد نمی کند.مشروط به آنکه دور از رطوبت نگهداری شود.اگر بیش از ۶۰درجه حرارت ببیند مقداری از خواص خود را بعنوان یک ماده غذایی از دست می دهد. عسل خوب را در شیشه بریزید حباب بیشتری تولید می کند. عسل طبیعی بر اثر فعالیت آنزیم آمیلاز به مرور زمان رس می بندد.

عسل بر اساس گیاهی که زنبور از آن تغذیه کرده طعم ، رنگ و بوی متفاوتی خواهد داشت.

روغن زیتون : برخی از خواص روغن آن عبارتند از: پیشگیری و درمان بیماری‌های قلبی و عروقی،کاهش کلسترول بد، کاهش لخته شدن خون، کاهش فشار خون بالا، درمان خون‌ریزی لثه . تقویت لثه،تقویت حافظه، جلوگیری از سفید شدن مو وتسکین دردهای روماتیسمی. روغن زیتون باعث هضم راحت غذا میگردد و از شکستگی عروق و شریانها جلوگیری میکند. زیتون اسید لینولئیك دارد كه سبب عدم رسوب مواد در روده و عدم شكنندگی جدار روده است. مصرف زیتون در غذا باعث جلوگیری از یبوست و ناراحتی های گوارشی می گردد.خداوند از زیتون با نام شجره مبارکه در قرآن یاد کرده است

روغن كنجد : به علت دارا بودن لستین بسیار برای حافظه ، هوش و فعالیت های مغزی مفید است. یكی ازمعدود منابع منیزیم است. مانع رشد نوعی سرطان پوست و نیز تکثیر سلولهای سرطانی روده بزرگ انسان است. درکاهش بیماریهای مهلک و شایع قلب و عروق، در درمان سینوزیت و نابودی استرپتوکوکها ، رفع چروکهای جزئی و خراشهای جزئی بسیار مؤثر است. ، روغن صنعتی در دمای 60 درجه دود می کند در حالیکه روغن کنجد تا دمای 250 درجه را تحمل میکند و دمای 40 درجه بهترین دما برای این روغن است اما روغن صنعتی در دمای 40 درجه حالت چسبناک میگیرد ( حتما روغن چسبناك روی كاشی آشپزخانه و یا بالای گاز خود را دیده اید ). روغن صنعتی به دلیل اینکه در 40 درجه درکبد چسبناک می شود و دمای کبد 40 درجه است باعث ایجاد چربی شده و وقتی سونوگرافی می کنید می گویند کبد شما چرب است اما روغن کنجد به دلیل اینکه تا دمای250 درجه را تحمل می کند باعث ایجاد چربی در کبد نمیشود. روغنهای صنعتی حاوی مواد شیمیایی و نگهدارنده سرطانزایی هستند . اسید ترانس استاندارد جهانی یك درصد میباشد كه در ایران متاسفانه تا 30 درصد و در روغنهای شیرینی پزی و قنادی تا 70 درصد میرسد . روغن كنجد باعث شادابی پوست و نیز كاهش چربی خون می شود

ظرف مسی : طبخ غذا در ظروف مسی که اجداد ما همگی از آن استفاده میکردند باعث آزاد شدن یون مس در غذا میشود ( بدن روزانه برای ایجاد طراوت و نشاط نیاز به 600 میلیارد یون مس دارد که ظرف مسی تأمین کننده ان است) علاوه بر این مس خود یک ضد عفونی کننده و آنتی اکسیدان بسیار قویست ، تا جاییکه در برخی کشورها از جمله کانادا با پی بردن به اهمیت مس در فرهنگ ایرانیان جهت ضد عفونی آب ، لوله کشیهای شهری مسی شده است .

دیزی و ظرف سنگی : امام رضا علیه السلام در خراسان به كوهی كه مردم از سنگ آن برای تهیه غذای خود دیگ می ساختند تكیه داد و فرمودند:

 «پروردگارا این كوه را برای مردم نافع قرار ده و بركت را در آن ( کوه ) و ظرف هایی كه از آن تهیه می كنند زیاد فرما » سپس دستور دادند، تا از آن كوه ظرفهایی برای حضرتش تهیه كردند بعد از آن حضرت دستور می دادند در همان ظرف های سنگی برایشان غذا درست كنند( عیون اخبار الرضا ). این ظروف مناسب برای پخت آبگوشت ، آش ، اشکنه ، خورشت و ... می باشد که بدون از دست دادن آب غذا، طعمی بیاد ماندنی و خاطره انگیز را به غذا میدهد

دمنوشهای طبیعی : چای دارای مواد مضری مانند فنول ، تانن ، اگزالیك اسید ، كافئین ، تئو برومین ، كزانتین و تئین است كه باعث میگرن ، ناراحتی های گوارشی ، سنگ های کلیه ، خار پاشنه ، دردهای مفصلی ، سریع عصبی شدن و پوکی استخوان و مشکلات کبدی می گردد . متاسفانه با وجود دمنوشهای اصیل در تاریخچه و فرهنگ ما به صورت متداول میان ما از حدود یك قرن قبل این فرآورده مصرف میشود . چای در فرهنگ اصیل ما نیز جایی نداشته و در كتب طبی از آن به عنوان یك ماده پست غذایی نام برده شده است .ده ها عنوان دمنوش گیاهی خوش طعم و رنگ با خواص فوق العاده و استثنائی در طب سنتی و اسلامی ما وجود دارد كه از آنها می توان مواردی را نام برد: دمنوش به لیمو ، زیرفون،چای كوهی ، قرمز ، آویشن ، پونه میوه گل نسترن، دارچین،گاو زبان، زنجبیل، نعناع، باد رنج بویه (چای مورد علاقه حضرت علی ع )،بابونه، اكلیل كوهی،گزنه، فلوس ، مرزنجوش، بهار نارنج و ...

صابون قهوه ای و زیتون :. صابون قهوه ای برای کسانی که ریزش مو دارند و یا دارای موهای چرب هستند مناسب است. این صابون ضد شوره سر میباشد. صابون سبز زیتون نیز باعث لطافت و طراوت پوست و مو شده و حاوی زیتونیست که در قرآن از آن به عنوان شجره مبارکه یاد شده است میباشد. این صابونها جایگزین مناسب صابونها و شامپوهای شیمیایی بازاری و صنعتی هستند و بر خلاف آنها به دلیل طبیعی بودن هیچ عوارضی برای سلامتی ایجاد نمی كند. برای شستن موی سر و بدن تنها صابونی مناسب است كه طبیعی و قابل خوردن باشد (کلاغ، مورچه و سوسک ها به آن علاقه دارند و آن را می خورند)

گِل سرشور :  ضد چربی و ضد ریزش مو و مناسب برای موهای خشك می باشد . و نیز برای رفع عرق سوز شدن بدن كودكان ، ضد اكنه و كهیر و خارش و قرمزی استفاده میشود . از موارد دیگر استفاده آن تهیه ماسك صورت برای جوش و لك می باشد . دركنار استفاده از صابون برای لطیف کردن فوق العاده موها و نیز شستشوی سر می توان این ماده را در ظرفی با آب گرم طوری كه گل مانند شود مخلوط نمود و در آخرین مرحله استحمام استفاده كرد 

پودر شویای دندان: خواص آن عبارتند از : سفید کننده دندان، جرمگیر دندان، پیشگیری از عفونت های لثه،پیشگیری از خونریزی های لثه،  ازبین برنده بوی بد دهان ناشی از بیماری های حفره دهان، نابود کننده میکروب معده (هلی کوباکتر پیلوری؛ جایگاه رشد و تکثیر میکروب معده در میان دندان هاست )

چند نکته:

اگر میخواهید سالم و با نشاط زندگی كنید و دیگر نیازی به درمانهای مشکل نداشته باشید سعی كنید غذا خوردن و سبك زندگی خود را اصلاح كنید 

به طبیعت و فطرت خود بازگردید و غذاهای پاك و سالم و تازه مصرف نمائید. همانطور كه قرآن كریم دستور داده به غذایی كه می خورید با دقت بنگرید غذایی را كه با وجود شما سازگار است را مصرف كنید نه غذایی را كه دیگران برای شما تعریف كرده اند. توصیه میشود غذاهای سالم و غیر صنعتی استفاده نمائید. با شناخت طبع و مزاج خود غذاهای مورد نیاز بدنتان را شناسایی و مصرف كنید. تا نیم ساعت قبل و دو و نیم ساعت بعد غذا آب میل نفرمائید ، سعی كنید به هیچ وجه یبوست مزاج نداشته باشید یبوست مادر بیماریهاست خصوصا در فصل سرما بستر رشد میکروبهای مهلک در بدن می شود . لقمه ها را خوب بجوید ( حداقل30 تا 40 مرتبه)  ، طبق دستور رسول اكرم (ص)  تا گرسنه نشدید سر سفره ننشینید و قبل از سیری كامل از سفره برخیزید .  با رعایت همین نكات اولیه و ساده مطمئناً بعد مدت كوتاهی سلامتی و نشاط بسیار زیادی را حس خواهید كرد.

-در فصل سرماخوردگی ها یک لیوان آب+یک قاشق عسل +نصف لیمو ترش تازه را فراموش نکنید. هنگام زكام در معرض نور مستقیم آفتاب قرار نگیرید.

-رنگ موی شیمیائی خانم ها:مضراست .چون از طرق پوست جذب می شود و روی کلیه و خصوصا جنین مخرب است.

-ادویه ها را نا ساب بخرید سپس خودتان ساییده مصرف کنید.در ادویه آماده نا خالصی زیاد است...

-هندوانه و خربزه بعد از غذا نخورید که موجب چسبیدن غذا به هم می شود.

-یک نفس خوردن آب موجب ورم کردن کبد می شود. زیاده روی در مصرف ادویجات نیز موجب ناراحتیهای كبدی شده و ناراحتیهای جلدی را باعث میشود.

-کسانی که به دلیل عوارض چای، تصمیم به ترک آن دارند ، طی سه روز هر دفعه چای را نسبت به دفعه قبلی کم رنگ تر مصرف کنند تا اینکه نهایتا روز سوم آب جوش تنها باقی بماند. روز چهارم می توانند چای را کلا ترک کنند بدون اینکه دچار سردرد شوند.

-سبزیجات را قبل از برش زدن و هر گونه تغییر بشویید.چون میکروبها از طریق بریدگی وارد آوندها می شوند و باعث عوارض جسمی میگردند.

-در بین وعده های غذایی زمانهایی را به خوردن میوه اختصاص بدهید.میوه فقط برای میهمانی نیست.

-سیستم عصبی ما با پیامهای الکتریکی کار می کند الکتریسته ساکن که در اثر الیاف نفتی فرشها در بدن  ایجاد می شود این سیستم را مختل وباعث عوارض

عصبی می شود. جهت پیشگیری هر از چند گاهی با پای برهنه روی شن ساحل سنگ یاخاک راه بروید تا القا الکتریکی خنثی شود.

-پنیر را با صبحانه میل نکنید که در قدیم ممنوع بوده و در روایات آمده است که مصرف پنیر در صبح مولد درد است و در شام باعث صحت بدن، اگر همراه با گردو مصرف شود.

-عطرها و ادكلنهای صنعتی حاوی الكل متیلیك هستند. عطر به علت ساختمان مولكولی خاص خود به سرعت جذب بدن شده و وارد خون میشود كه متاسفانه عوارض ناگواری را بروی سیستم عصبی و سیستم مخاطی بدن میگذارد

-خاکشیر اگر همراه با آب سرد استفاده شود یبوست زاست و اگر با آب گرم مصرف شود ملین مزاج است.

-نسبت به ریخت و پاش سر سفره کودك عکس العمل منفی نشان ندهید؛ چراکه اگر در هنگام غذا خوردن، مقداری از غذای ایشان بریزد و با واکنش منفی و تنبیهی روبرو شوند، از خوردن غذای سفره زده می شوند و رغبتی به غذا خوردن دیگر نشان نمی دهند. دادن هله هوله هایی همچون پفک و چیپس به کودکان باعث می گردد اشتهای کودکان از بین رفته و از خوردن غذای سالم سفره امتناع ورزند.

-استفاده از پارچه های نخی برای لباس زیر بخصوص برای كودكان و افرادی كه پوست حساسی دارند توصیه می شود.

-هنگام كسالت و بی میلی از هیچ نوع خوراكی استفاده نشود.

-چهار مغز (مخلوط گردو، بادام، فندق و پسته) چهار برابر گوشت انرژی تولید میكند، خوشمزهتر و نشاطآورتر بوده و سریعتر جذب بدن میشود. بدن 20 نوع پروتئین نیاز دارد که 10 تای آن را خود بدن می سازد و 10 تای دیگر را باید به آن بدهیم. اما همه این 20 نوع پروتئین در چهار مغز وجود دارند.

-در كشاورزی با کود و سم  متعارف از بیش از 300 تركیب شیمیایی خطرناك و مصنوعی نظیر آفت كشها، علف كشها و كودهای شیمایی بمنظور كنترل آفات و حشرات و حاصلخیز سازی خاك استفاده میگردد كه بقایای این مواد پس از ورود به بدن میتواند موجب مشكلات عدیده ای گردد. لذا بهتر است از فرآورده های کشاورزی طبیعی و بدون کود و سم (ارگانیک) استفاده شود.

-از مصرف هر نوع گوشت یا غذای گوشتی همراه ماست، تخم مرغ همراه ماهی، شیر همراه سبزیجات خام و فراوردهای لبنی همراه ترشیجات پرهیز کنید.

استفاده از کفش هایی با پاشنه خیلی بلند با بر هم زدن تراز محور ستون فقرات و اندام تحتانی باعث افزایش انحنای گودی طبیعی کمر شده و فرد

را مستعد لوردوز می کنند که فضای طبیعی لگن حقیقی در خانم ها کوچکتر شده و در هنگام بارداری و زایمان، فرد را با مشکلات زیادی روبرو می کند.

-برای جلوگیری از نفخ حبوبات بهتر است آنها را با گلپر یا آویشن میل كنید.

-حتی الامكان برنج راآبكش نكنید،زیرا با این كار تمام املاح وویتامین های آن از دست می رود ! علاوه بر این،هنگام طبخ برنج مقداری سبوس دوم برنج را به آن اضافه كنید.سبوس دوم برنج حاوی ویتامین گروه  (ب) است وبر سلامت پوست ومووآرامش اعصاب وروان تأثیر زیادی دارد. روغن را هنگام دم كردن برنج به آن اضافه كنید.

نوشته : طب در 1389/09/4 نظرات ( ) - لینک مطلب


جست و جو در سایت طب لاین
 

 

آرشیو
موضوعات
 

عمومی ( 102 )
صفرا ( 8 )
دم ( 6 )
بلغم ( 11 )
سودا ( 13 )
آب ( 20 )
آداب تغذیه ( 41 )
اخلاق پزشكی ( 19 )
اطفال و کودکان ( 36 )
بیماریهای اعصاب و روان ( 45 )
بیماری های پوست و مو، تناسب اندام، زیبایی ( 44 )
بیماریهای تنفسی، ریه ( 15 )
بیماریهای چشم ( 10 )
بیماریهای داخلی، گوش، حلق، بینی و... ( 16 )
بیماریهای دهان و دندان ( 7 )
بیماریهای زنان، نازائی، حاملگی ( 48 )
بیماریهای عفونی ( 26 )
بیماریهای غدد ، متابولیسم و ... ( 28 )
بیماریهای قلبی، خون ( 35 )
بیماریهای کلیوی، مجاری ادرار و تناسلی ( 44 )
بیماریهای گوارشی ( 48 )
بیماریهای گوناگون، سوالات متفرقه ( 43 )
بیماریهای مفاصل، استخوان ( 25 )
چای سنتی ایرانیان ( 11 )
حکمای قدیم ( 22 )
حکمای جدید ( 37 )
داروهای گیاهی ( 42 )
درمان های سنتی ( 54 )
روغن ( 7 )
زناشویی و جنسی ( 70 )
ظروف ( 7 )
عسل ( 11 )
عوامل محیطی ( 25 )
غذاهای سالم ( 38 )
فراورده های گیاهی ( 23 )
لباس و پوشش ها ( 9 )
مبانی طب سنتی ( 61 )
مزاج شناسی ( 61 )
مواد غذایی سالم ( 70 )
مواد غذایی ناسالم ( 72 )
مزاج محل سکونت ( 3 )
نان ( 2 )
نمک ( 5 )
محصولات ( 49 )

آخرین مطالب ارسالی
 

10بیماری نادر و عجیب در دنیا
پرتقال تامسون بر DNA بدن تاثیر داشته و ساختار آن را تغییر می‌دهد
تتراسایکلین به قدرت باروری مردان زیان می رساند و موجب بدتر شدن کار کلیه ها می شود.
سن ابتلا به دیابت در ایران 15سال پایین‌تر از میانگین جهانی است
مواد طبیعی، ناراحتی های استخوانی، مفاصل، اعصاب، یبوست
به خاك سپردن مو و ناخن
ترفند چای!
سرطان زایی چیپس سیب زمینی تأیید شد
درمان دیابت
ضد عفونی آب با لیموترش؟
درمان
تاثیر خوردن آجیل بر چاقی یا لاغری
شروعی بهاری برای نظام طب سنتی
اینترنت مغزمان را نابود می‌كند!
اعتدال مزاج بین اعضاى بدن‏
اتفاق عجیب برای یك نوجوان پس از پیوند عضو
ورم های بدن خبر از بیماریهای كبد می دهد
70 درصد بیماران بستری در تهران شهرستانی هستند
پرونده توقیف ۳۰۰ تن گوشت فاسد منتظر نظر آزمایشگاه است
چند ماده غذایی که باعث تضعیف استخوان می شوند
اشاره قرآن به پس گرفته شدن مواد زاید جنین توسط رحم
فیس‌بوک و اختلالات غذایی
چه‌وقت مسواک نزنیم؟
مصرف کشمش به پایین آوردن فشار خون کمک می کند
ایران کشور پر مصرف در زمینه دارو در دنیا
نفوذ گروه‌هایی خاص کنترل دخانیات را معطل گذاشته است
درمان چاقی و لاغری از دیدگاه مزاج شناسی
روغن هسته انگور و چای سبز باعث کم خونی می شود
شربت زرشک
طرز تهیه ی کباب بختیاری
لیست کامل مطالب ارسال شده

 

نویسندگان
پیوندها
ابر برچسب
بیمار : دکتر گوشم درد میکند
در 2000سال پیش از میلاد:
-بیا این ریشه گیاهی را بخور.
در1000سال پیش از میلاد:
-آن ریشه نجس است.این دعا رابخوان.
در 1850سال پس ازمیلاد:
-آن دعا خرافات است.این معجون را بخور.
در1940سال پس از میلاد:
-آن معجون سمی است.این قرص را بخور.
در 1985سال پس از میلاد:
-آن قرصها موثر نیست.این آنتی بیوتیک را بخور.
در 2000سال پس از میلاد:
- آن آنتی بیوتیکها مواد مصنوعیند.این ریشه گیاهی را بخور!
 

All Right Reserved By tebLine  
استفاده از مطالب طب لاین با ذکر منبع و در جهت احیای فرهنگ تغذیه سالم و سلامت حقیقی بلامانع است

 

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic