*پاسخگویی به سوالات فقط از طریق ایمیل سایت ظرف 48 ساعت از ارسال سوال انجام می شود
*جهت تسهیل در دسترسی به محتوای سایت می توانید از منوی موضوعی زیر استفاده کنید
موضوعات
 

عمومی ( 102 )
صفرا ( 8 )
دم ( 6 )
بلغم ( 11 )
سودا ( 13 )
آب ( 20 )
آداب تغذیه ( 41 )
اخلاق پزشكی ( 19 )
اطفال و کودکان ( 36 )
بیماریهای اعصاب و روان ( 45 )
بیماری های پوست و مو، تناسب اندام، زیبایی ( 44 )
بیماریهای تنفسی، ریه ( 15 )
بیماریهای چشم ( 10 )
بیماریهای داخلی، گوش، حلق، بینی و... ( 16 )
بیماریهای دهان و دندان ( 7 )
بیماریهای زنان، نازائی، حاملگی ( 48 )
بیماریهای عفونی ( 26 )
بیماریهای غدد ، متابولیسم و ... ( 28 )
بیماریهای قلبی، خون ( 35 )
بیماریهای کلیوی، مجاری ادرار و تناسلی ( 44 )
بیماریهای گوارشی ( 48 )
بیماریهای گوناگون، سوالات متفرقه ( 43 )
بیماریهای مفاصل، استخوان ( 25 )
چای سنتی ایرانیان ( 11 )
حکمای قدیم ( 22 )
حکمای جدید ( 37 )
داروهای گیاهی ( 42 )
درمان های سنتی ( 54 )
روغن ( 7 )
زناشویی و جنسی ( 70 )
ظروف ( 7 )
عسل ( 11 )
عوامل محیطی ( 25 )
غذاهای سالم ( 38 )
فراورده های گیاهی ( 23 )
لباس و پوشش ها ( 9 )
مبانی طب سنتی ( 61 )
مزاج شناسی ( 61 )
مواد غذایی سالم ( 70 )
مواد غذایی ناسالم ( 72 )
مزاج محل سکونت ( 3 )
نان ( 2 )
نمک ( 5 )
محصولات ( 49 )

پرسش و پاسخ

انواع چای های سنتی ایران
مطالب مرتبط: چای سنتی ایرانیان ,

اکثر چای ها به شرح ذیل مورد تأیید اساتید بزرگی چون شیح الرئیس ابن سینا می‌باشد.

1. چای گل گاوزبان و سنبل طیب: گل گاو زبان (4 قاشق مرباخوری) به اضافه سنبل طیب (9 قاشق مرباخوری) و 1 عدد لیمو عمانی در 2 لیوان آب سرد و  مقداری نبات.

خواص: گل گاو زبان طبیعت گرم و تر، آرام بخش اعصاب، خواب آور، سر دردهای عصبی، دردهای کلیوی، ضد سودا و صفرا.

سنبل طیب: طبیعت گرم، ضد قولنج و اسپاسم، ضد تشنج و صرع، تقویت قوه باء.

 2. چای به لیمو زیرفون: به لیمو(1 قاشق مرباخوری) به اضافه زیرفون01 قاشق غذاخوری) در یک قوری (2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص: طبیعت گرم، ضد سرماخوردگی، ضد ناراحتی عصبی، ضد تشنج، ضد نقرس، ضد سیاتیک، ضد غلظت خون، ضد رماتیسم، خواب آور شب، ضد میگرن، آرامبخش، ضد تپش قلب، ضد سردرد، تقویت حافظه، تقویت معده، ضد آسم، پایین آورنده ی فشار خون، ضد اسهال، شستشو دهنده‌ی کلیه.

 3. چای بادرنجبویه زیرفون: بادرنجبویه (1 قاشق مرباخوری) به اضافه‌ی زیرفون (1 قاشق غذاخوری) در یک قوری (2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص: طبیعت خیلی گرم، در بعضی مزاجها بالا برنده‌ی قوی قشار خون، مقوی قلب و اعصاب، خونساز، تقویت کنندۀ سلولهای مغزی، فوق العاده آرام بخش، (گیاه مورد علاقه ی حضرت علی(علیه السلام)) مقوی مغز، ضد صدای گوش، خواب آور، نشاط آور، ضد بیماریهای کلیه، ضد خوابهای وحشتناک، ضد بوی دهان.

 4. چای بابونه: (1 قاشق غذاخوری) در یک قوری (3 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص: طبیعت معتدل و دیم آن گرم و خشک. آرام بخش اعصاب، معده، روده و تقویت آنها، ضد تب، ضد انگل، ضد یبوست، مقوی اعصاب و مغز، اشتها آور، ضد بلغم و صفرا، شستشودهندۀ بسیار قوی کلیه ها.

5. چای به لیمو: (1 قاشق غذاخوری) در یک قوری (2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص: طبیعت گرم، خواب آور شب، آرامبخش، ضد میگرن، ضد سردرد، ضد تپش قلب، تقویت حافظه، ضد نفخ، تقویت معده، ضدآسم.

 6. چای دارچین: (چند قلم آسیاب نشده) در یک قوری (3 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

 7.  چای زنجبیل: (1 قاشق مربا خوری کوبیده) در یک قوری(2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص: طبیعت گرم و خشک، بالا برنده فوری فشار خون، ضد ضعف اعصاب، تقویت کننده حافظه، تنظیم ادرار، ضد رطوبت مزاج، ضد بلغم و صفراوی، خونساز، ضد درد مفاصل، تقویت قوه باء، مقوی جهاز هاضمه، ضد سم غذایی، مقوی معده، مسکن، مقوی قوای رئیسه بدن.

 8. چای میوه گل نسترن: (15 عدد) در یک قوری (2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص: طبیعت معتدل و خشک، پایین آورنده فشار خون، ضد قند خون، ضد ورم و درد کلیه، شستشو دهندۀ کلیه، سرشار از ویتامین ث، ضد سرماخوردگی، مقوی معده، ضد اسهال.

 9. چای زیرفون: (1 قاشق غذای خوری ) در یک قوری (2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص: طبیعت گرم، مصرف زیاد پایین آورنده فشار خون، ضد ناراحتیهای عصبی و تشنجها، ضد میگرنهای مزمن، ضد بیخوابی، ضد سردرد، بیماریهای ریوی، زکام، ضد غلظت خون، ضد استفراغ، ضد رماتیسم، آرتروز، نقرس و سیاتیک (برای خانمهای باردار ممنوع است).

 10. چای آویشن: (1 قاشق غذا خوری) در یک قوری (2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص: طبیعت معتدل، بالا برنده فشار خون، تقویت اعصاب، رفع کولیتهای مزمن، شسشو دهنده ی کلیه، ضد انگل، ضد رطوبت بدن، ضد صفرا، ضد زکام و سرفه و آسم، اشتهاآور، ضد غلظت خون، مقوی جهاز هاضمه، تقویت بینایی.

 

11. چای اکلیل کوهی: (1 قاشق غذاخوری) در یک قوری (2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص: طبیعت گرم، گیاه معجزه گر، مقوی اعصاب، شستشودهنده ی کلیه، ضد صفرا، ضد دلهره و اضطراب، تقویت بدن، زکام، آسم، سیاه سرفه، مقوی معده، ضد درد روماتیسمی و استخوانی و کمر، ضد سنگ کیسه صفرا.

12. چای گزنه: (1 قاشق غذاخوری) در یک قوری (2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص: طبیعت گرم و خشک، ضد قند، ضد غلظت خون، ضدچربی، ضد صفرا و سنگ کیسه ی صفرا، ضد سرطان، ضد خونریزی، زیاد کننده شیر مادر، رفع خستگی، ضد ریزش مو.

13. چای مرزنگوش: (1 قاشق غذاخوری) در قوری (3 لیوان آب سرد) به همراه مقدار نبات.

خواص: طبیعت گرم، آرامبخش اعصاب، بهترین داروی میگرن کهنه و درد شقیقه‌ها و سردردها، ضد نفخ معده، ضد ورم معده، ضد اخلاط مضره، ضد سرماخوردگی، ضد اسهال، تب بر، خواب آور، اشتها آور.

 14. چای استخودوس: (1 قاشق غذاخوری) در یک قوری(3 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات

خواص: طبیعت گرم و خشک، آرامبخش اعصاب، تقویت کننده سلولهای مغز، ضد میگرن، ضد زکام  و آسم و برونشیت، مسکن، درمان رماتیسم، شسشودهندۀ کلیه، ضد اگزما. (کاربرد در اکثر بیماریها دارد)

 

15. چای فلوس: (1 قاشق غذاخوری مغز فلوس) در یک قوری(2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص: طبیعت پایین آورندة فشار خون، برفک دهان، ملین، مسهل قوی، ضد صفرا، ضد یبوستهای بد و مزمن، ضد تورم امعاء و احشاء.

 

16. چای زعفران:  (1 قاشق مرباخوری کوبیده) در یک قوری (لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص: طبیعت گرم و خشک، مفرح، مقوی قلب، محرک قوای مغزی، نشاط آور، خنده آور، ضد کرمخوردگی دندان، شستشودهنده کلیه، مقوی معده، ضد سرفه

 

17. چای نعناع: (1 قاشق غذاخوری) در یک قوری(2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص: طبیعت معتدل و اندکی گرم، ضد اسهال و استفراغ، ضد نفخ معده، خوشبوکننده دهان، آرام کنندۀ روده ها، رفع خستگی، رفع ناراحتیهای کیسه صفرا، رفع ناراحتیهای ریوی، تنگی نفس و آسم، ضد سرفه.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

18. چای بابونه: (1 قاشق غذا خوری) در یک قوری (2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص: طبیعت معتدل و اندکی گرم، ضد اسهال و استفراغ، ضد نفخ معده، مقوی معده، خوشبوکننندۀ دهان، آرام کنندۀ روده ها، رفع ناراحتی های ریوی و آسم، و تنگی نفس، ضد سرفه، ضد ناراحتی‌های کیسه صفرا، رفع خستگی.

 

19. چای چلتوک برنج: (1 قاشق غذاخوری) در یک قوری(2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

 

20. چای گلپر: (1 قاشق غذاخوری) در یک قوری (2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص: طبیعت گرم و خشک، تقویت کننده عالی حافظه، ضد صرع قوی، ضد فراموشی، ضد انواع اسهال.

 21. چای زیره سیاه: (1 قاشق غذاخوری) در یک قوری(2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص: طبیعت بسیار گرم، بالا برنده فشار خون، سوزاندن چربی اضافی، تصفیه خون، مقوی قلب و عروق، شستشودهنده کلیه، ضد چاقی، ضد زردی پوست، ازدیاد کنندۀ شیر مادر، ضد نفخ معده، مقوی معده، رفع ناراحتی‌های روده.

 22. چای بهارنارنج: (1 قاشق غذاخوری) در یک قوری(2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص: طبیعت گرم، آرامبخش، تقویت کنندۀ قلب و اعصاب، مفرح و نشاط آور، سردردهای عصبی، اشتها آور.

 23. چای هوفاریقوت: (1 قاشق غذاخوری) در یک قوری(2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص: طبیعت گرم و خشک، مقوی اعصاب، مقوی قلب، دافع اخلاط فاسده.

 24. چای کوهی: (1 قاشق غذاخوری) در یک قوری(2 لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص: طبیعت گرم، ضد آلرژی و حساسیت، مقوی اعصاب، آرامبخش، ضد اگزمای پوستی.


نوشته : درمان آنلاین در 1390/11/19 نظرات ( ) - لینک مطلب


جست و جو در سایت طب لاین
 

 

آرشیو
موضوعات
 

عمومی ( 102 )
صفرا ( 8 )
دم ( 6 )
بلغم ( 11 )
سودا ( 13 )
آب ( 20 )
آداب تغذیه ( 41 )
اخلاق پزشكی ( 19 )
اطفال و کودکان ( 36 )
بیماریهای اعصاب و روان ( 45 )
بیماری های پوست و مو، تناسب اندام، زیبایی ( 44 )
بیماریهای تنفسی، ریه ( 15 )
بیماریهای چشم ( 10 )
بیماریهای داخلی، گوش، حلق، بینی و... ( 16 )
بیماریهای دهان و دندان ( 7 )
بیماریهای زنان، نازائی، حاملگی ( 48 )
بیماریهای عفونی ( 26 )
بیماریهای غدد ، متابولیسم و ... ( 28 )
بیماریهای قلبی، خون ( 35 )
بیماریهای کلیوی، مجاری ادرار و تناسلی ( 44 )
بیماریهای گوارشی ( 48 )
بیماریهای گوناگون، سوالات متفرقه ( 43 )
بیماریهای مفاصل، استخوان ( 25 )
چای سنتی ایرانیان ( 11 )
حکمای قدیم ( 22 )
حکمای جدید ( 37 )
داروهای گیاهی ( 42 )
درمان های سنتی ( 54 )
روغن ( 7 )
زناشویی و جنسی ( 70 )
ظروف ( 7 )
عسل ( 11 )
عوامل محیطی ( 25 )
غذاهای سالم ( 38 )
فراورده های گیاهی ( 23 )
لباس و پوشش ها ( 9 )
مبانی طب سنتی ( 61 )
مزاج شناسی ( 61 )
مواد غذایی سالم ( 70 )
مواد غذایی ناسالم ( 72 )
مزاج محل سکونت ( 3 )
نان ( 2 )
نمک ( 5 )
محصولات ( 49 )

آخرین مطالب ارسالی
 

10بیماری نادر و عجیب در دنیا
پرتقال تامسون بر DNA بدن تاثیر داشته و ساختار آن را تغییر می‌دهد
تتراسایکلین به قدرت باروری مردان زیان می رساند و موجب بدتر شدن کار کلیه ها می شود.
سن ابتلا به دیابت در ایران 15سال پایین‌تر از میانگین جهانی است
مواد طبیعی، ناراحتی های استخوانی، مفاصل، اعصاب، یبوست
به خاك سپردن مو و ناخن
ترفند چای!
سرطان زایی چیپس سیب زمینی تأیید شد
درمان دیابت
ضد عفونی آب با لیموترش؟
درمان
تاثیر خوردن آجیل بر چاقی یا لاغری
شروعی بهاری برای نظام طب سنتی
اینترنت مغزمان را نابود می‌كند!
اعتدال مزاج بین اعضاى بدن‏
اتفاق عجیب برای یك نوجوان پس از پیوند عضو
ورم های بدن خبر از بیماریهای كبد می دهد
70 درصد بیماران بستری در تهران شهرستانی هستند
پرونده توقیف ۳۰۰ تن گوشت فاسد منتظر نظر آزمایشگاه است
چند ماده غذایی که باعث تضعیف استخوان می شوند
اشاره قرآن به پس گرفته شدن مواد زاید جنین توسط رحم
فیس‌بوک و اختلالات غذایی
چه‌وقت مسواک نزنیم؟
مصرف کشمش به پایین آوردن فشار خون کمک می کند
ایران کشور پر مصرف در زمینه دارو در دنیا
نفوذ گروه‌هایی خاص کنترل دخانیات را معطل گذاشته است
درمان چاقی و لاغری از دیدگاه مزاج شناسی
روغن هسته انگور و چای سبز باعث کم خونی می شود
شربت زرشک
طرز تهیه ی کباب بختیاری
لیست کامل مطالب ارسال شده

 

نویسندگان
پیوندها
ابر برچسب
بیمار : دکتر گوشم درد میکند
در 2000سال پیش از میلاد:
-بیا این ریشه گیاهی را بخور.
در1000سال پیش از میلاد:
-آن ریشه نجس است.این دعا رابخوان.
در 1850سال پس ازمیلاد:
-آن دعا خرافات است.این معجون را بخور.
در1940سال پس از میلاد:
-آن معجون سمی است.این قرص را بخور.
در 1985سال پس از میلاد:
-آن قرصها موثر نیست.این آنتی بیوتیک را بخور.
در 2000سال پس از میلاد:
- آن آنتی بیوتیکها مواد مصنوعیند.این ریشه گیاهی را بخور!
 

All Right Reserved By tebLine  
استفاده از مطالب طب لاین با ذکر منبع و در جهت احیای فرهنگ تغذیه سالم و سلامت حقیقی بلامانع است

 

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic