تبلیغات
√ پرسش و پاسخ
*پاسخگویی به سوالات فقط از طریق ایمیل سایت ظرف 48 ساعت از ارسال سوال انجام می شود
*جهت تسهیل در دسترسی به محتوای سایت می توانید از منوی موضوعی زیر استفاده کنید
موضوعات
 

عمومی ( 102 )
صفرا ( 8 )
دم ( 6 )
بلغم ( 11 )
سودا ( 13 )
آب ( 20 )
آداب تغذیه ( 41 )
اخلاق پزشكی ( 19 )
اطفال و کودکان ( 36 )
بیماریهای اعصاب و روان ( 45 )
بیماری های پوست و مو، تناسب اندام، زیبایی ( 44 )
بیماریهای تنفسی، ریه ( 15 )
بیماریهای چشم ( 10 )
بیماریهای داخلی، گوش، حلق، بینی و... ( 16 )
بیماریهای دهان و دندان ( 7 )
بیماریهای زنان، نازائی، حاملگی ( 48 )
بیماریهای عفونی ( 26 )
بیماریهای غدد ، متابولیسم و ... ( 28 )
بیماریهای قلبی، خون ( 35 )
بیماریهای کلیوی، مجاری ادرار و تناسلی ( 44 )
بیماریهای گوارشی ( 48 )
بیماریهای گوناگون، سوالات متفرقه ( 43 )
بیماریهای مفاصل، استخوان ( 25 )
چای سنتی ایرانیان ( 11 )
حکمای قدیم ( 22 )
حکمای جدید ( 37 )
داروهای گیاهی ( 42 )
درمان های سنتی ( 54 )
روغن ( 7 )
زناشویی و جنسی ( 70 )
ظروف ( 7 )
عسل ( 11 )
عوامل محیطی ( 25 )
غذاهای سالم ( 38 )
فراورده های گیاهی ( 23 )
لباس و پوشش ها ( 9 )
مبانی طب سنتی ( 61 )
مزاج شناسی ( 61 )
مواد غذایی سالم ( 70 )
مواد غذایی ناسالم ( 72 )
مزاج محل سکونت ( 3 )
نان ( 2 )
نمک ( 5 )
محصولات ( 49 )

پرسش و پاسخ

عوارض داروها

حضرت علی (ع): دارو به مانند صابون است لباس رو تمیز میکند و فرسوده اش هم میکند

 

پس هر دارویی مصرف کنید به شما ضرر میزند


 آیا میدانید داروها بیش از 90% بیس آنها الکل است مثلاً شربتهایی که روی آنها نوشته شده الگزیر درش الکل است

 

                  امام صادق فرمودند خدا در حرام شفا نگذاشته

 

آیا میدونید از استخوان مرده قرص کلسیم می سازند

 

                   پیامبر فرمودند استخوان خوردن کار شرار امت است

 

آیا میدانید از ادرار اسب ماده قرص پرمارین درست می کنند یک قرص هورمونی است که به زنان میدهند

 

آیا میدانید از مغز استخوان خوک و سگ ژلاتین می سازند کپسول ها را ژلاتینی می کنند

 

آیا می دانید آسپرین دارویی است که پس از 25 آزمایش انجام شده روی آن در 5 آزمایش موفق شده یعنی 20% در حالیکه استاندارد دارو 1+50 است پس اعتبار علمی ندارد . آسپرین یکی از رایج ترین شایع ترین پرمنفعت ترین آسان ترین راحت ترین دارویی است که مصرف می شود و حداقل سالی 150000 نفر را می کشد. آسپرین حداقل 20 بیماری ایجاد می کند


آنتی بیوتیک ها
:

 بی ضررترین آنها پنی سیلین است که تظاهرات آلرژی پدید می آورد حتی گاهی به هلاکت می انجامد . اختلالات معده و تشنجات عضلانی از عوارض دیگر آن است . استرپتو مایسین و دی هیدرواسترپتومایسین  سرگیجه  اختلالات گوارشی یرقان زرد شدن دندانها تاخیر در رشد استخوانهای دراز و دندانها میشود . از آن رو مصرف آن هنگام آبستنی از سه ماه به بعد و در دوران کودکی تا ۱۴ سالگی ممنوع است . کلرامفنیکل نیز موجب کاهش گلبولهای خون آلرژی و اختلالات گوارشی میشود

 

داروهای آرام بخش:

 لارگاکتیل: نقصان فشار خون  نازایی ضعف عمومی  یبوست  اگزما  یرقان  کاهش گلبولهای سفید و رعشه ی عضلانی (پارکینسونیسم) پدید می آورد.

والیوم و لیبریوم: سبب اختلالات گوارشی  سردرد  دوار  آلرژی  فلج عضلانی چشم و سستی ماهیچه ها می شود

 

مشتقات کورتیزون:

 به ویژه به عنوان ضد رماتیسم به کار می رود عوارض فراوانی مانند زخم معده  افزایش فشار خون  خیز دیابت  پوک شدن استخوانها  نقصان میل جنسی  حذف قاعدگی  بروز علامت نرینه  در زنان دارد.

 

منبع: کتاب کلید ورود به طب قدیم- آقای جمشید خدادادی

 

اگر قرار بود فقط دارو درمان همه دردها باشد پس چرا این همه بیمار در بیمارستاهای دنیا بستری می باشند و جند درصد از این بیماران بهبود می یابند و سالانه چند درصد بر اثر عوارض دارو ها جان خود را از دست می دهند . کسی که رو ش دارو درمان ی را بنیان گذاشت شخصی بود به نام پاراسلس که در نهایت به علت صدماتی که به بیماران خود وارد کرد زندگی او با آوارگی و دربه دری و بدبختی همراه شد

 

به گفته دکتر ناصر گیتی استاد داروشناسی داشکده پزشکی دانشگاه تهران, تقریباً تمامی داروها حتی در مواردی که به جا و به مقدار مناسب و متوسط درمانی مصرف شود , یک یا جندا عارضه زیان بخش نیز ایجاد میکنند. هر قدر دارویی اثر درمانی اش قوی تر باشد , عوارض آن شدیدتر و بیشتر است . در واقع داروها عموماً مانند تیغ دولبه برنده اند, یک لبه آن متوجه عامل و علائم بیماری است و لبه دیگر آن روی بافت های سالم اثر میگذارد.

 

دکتر ابوتراب نفیسی , استاد دانشکده پزشکی دانشگاه اصفهان , معتقد است که تقریباً با پیدایش هر داروی جدید بیماری تازه ای در بین افراد بشر به ظهور رسیده که پیش از استعمال آن دارو موجود نبوده است.

 

عوارض داروهای شیمیایی:

 

1.    داروهای مسکن و ضد درد و تب بر:

 

 آسپرین , زخم و خون ریزی معده پدید می آورد. ایندومتاسین عوارضی بسیار؛ مانند دوار , زخم و خونریزی معده , اورمی اندک و کم شدن گلبولهای سفید خون را در پی دارد. بوتازولیدین زخم معده و افزایش فشار خون و نارسایی عمل کبد و کلیه و نیز کم خونی را موجب میشود

 

جای استامینوفن به كودكان هلو بدهید یا  برگه هلو كه تب بر است


نوشته : طب در 1390/10/21 نظرات ( ) - لینک مطلب
شنبلیله گیاهی مفید برای دیابتی‌ها

شنبلیله موجب تسکین علائم دیابت مانند پرنوشی و پرادراری می‌شود همچنین شنبلیله ملین، اشتهاآور، خلط آور، ضدتب و محرک افزایش شیر است.

شنبلیله با نام علمی Trigonella foenum-graecum گیاهی است علفی، یک ساله و به ارتفاع تا 50 سانتی متر، برگ‌های این گیاه بیضی شکل با نوک مدور که حدود نصف بالای پهنک آن، دندانه دار است.

برگ‌ها مرکب از سه برگچه بوده که از یک نقطه، منشعب می‌شوند.

گل‌ها منفرد، به رنگ زرد روشن و گاهی بنفش مایل به سفید هستند.


ادامه مطلب

نوشته : طب در 1390/10/21 نظرات ( ) - لینک مطلب
راه درمان برفک واژن یا عفونتهای واژن در زنان چیست؟

عصبی نشوید و غذاهای ممنوعه میل نکنید.
غذاهای مفید برای کبد را رعایت کنید.
فقط از غذاهای گیاهی استفاده کنید.

نوشته : طب در 1390/10/20 نظرات ( ) - لینک مطلب
همسرم با سن 27 سال 2 توده به اندازه یک فندق و دیگری کوچکتر در سینه راستش دارد که دکترش گفته این دو چربی از نوع خوش خیم می‌باشد که فعلا تا بزرگ نشده نیاز به جراحی نیست خواهشمند است برای دفع این دو توده نسخه‌ای تجویز نمائید.

عصبی نشوید و غذاهای ممنوعه میل نکنید.
غذاهای مفید برای کبد را رعایت کنید.
فقط از غذاهای گیاهی استفاده کنید.


نوشته : طب در 1390/10/20 نظرات ( ) - لینک مطلب
لطفا بفرمایید برای باز شدن عادت دختری كه 6 ماه عادت نشده چه دارویی تجویز می‌كنید و بعد برای تنظیم عادت چه كند؟

عصبی نشوید و غذاهای ممنوعه میل نکنید.
غذاهای مفید برای کبد  را رعایت کنید.
از زعفران، جعفری و سیر و پیاز استفاده کنید. 

نوشته : طب در 1390/10/20 نظرات ( ) - لینک مطلب
حاملگی خارج از رحم داشتم چکار کنم که این مسئله دوباره تکرار نشه؟

عصبی نشوید و غذاهای ممنوعه میل نکنید. غذاهای مفید برای کبد را رعایت کنید. گیاه خواری کنید.

نوشته : طب در 1390/10/20 نظرات ( ) - لینک مطلب
بیماری آندومتریوز دارم و 2سال پیش لاپاراسکوپی کردم و دکترها گفته‌اند هر دو سال باید لاپاراسکوپی بشم آیا راه درمانی دارد یا خیر؟

عصبی نشوید و غذاهای ممنوعه میل نکنید.
غذاهای مفید برای کبد را رعایت کنید.
فقط از غذاهای گیاهی میل کنید + جوانه گندم. 

نوشته : طب در 1390/10/20 نظرات ( ) - لینک مطلب
همسر بنده خانمی‌‌28 ساله هستند که مدت 4 سال و 6 ماه است ازدواج کرده‌ایم. مدت 2 سال است که متوجه نازایی ایشان شده‌ایم. ابتدا توسط پزشک معالج مشکل عدم تخمک گذاری تشخیص داده شد. بعد از مصرف 3 ماه قرص کلومیفن و سه دوره تزریق آمپولHMG اکنون به IUI و درآخر به IVF توصیه شده‌اند. در ضمن در طی مراحل درمان قرص متفورمین و استروژن و پروژسترون مصرف شده است. با توجه به اینکه در طی مدت درمان، تخمک گذاری انجام شد ولی بارداری حاصل نشد برای ما شک ایجاد کرد که اصلاً مشکل تخمک گذاری است یا خیر؟

کلیه فرآورده‌های حیوانی میل نشود.
فقط از غذاهای گیاهی+جوانه گندم تازه همراه لیموترش تازه و روغن زیتون میل شود.
روز همبستری یک هفته بعد از پاک شدن انجام شود. 

نوشته : طب در 1390/10/20 نظرات ( ) - لینک مطلب
مقدار آهن در صد گرم میوه

 انجیر خشک 3/5 میلیگرم – انجیر تازه 43/0 میلیگرم – بادام 10/4 میلیگرم – موز 62/0 میلیگرم – زردآلوی تازه 54/0 میلیگرم – زرد آلوی خشک 5/6 میلی گرم – خرمای تازه 5/3 میلیگرم – گیلاس 54/0 میلیگرم – گوجه فرنگی 71/0 میلیگرم – پرتقال 42/0 میلیگرم – بلوط 2/2 میلیگرم – خربزه 47/0 میلیگرم – هندوانه 31/0 میلیگرم – انگور شاهانی 92/0 میلیگرم – لیمو 21/0 میلیگرم – آهن یکی از فلزات لازم و ضروری بدن است .// مقدار کلسیم در صد گرم میوه = آناناس 014/0 – انجیر خشک 207/0 – انگور 040/1 – پرتقال 036/0 – خرما 136/0 – زردآلوی تازه 028/0 – سیب 011/0 – هندوانه 027/0 – هلو 007/0 – انجیر تازه 060/0 – آلو 007/0 – بادام 226/0 – بلوط 029/0 – خربزه 019/0 – توت فرنگی 036/0 – زردآلوی خشک 146/0 – گیلاس 016/0 – گلابی 005/0 – گوجه فرنگی 012/0 – کلسیم مسکن اعصاب است و خواب را تامین میکند . مقدار ویتامین (( آ )) در صد گرم میوه =زرد آلو 5500 واحد بین المللی – انبه 1500 واحد – هلو 1000 واحد – گوجه فرنگی 1000 واحد – توت فرنگی 740 واحد – بادام 560 واحد – موز 300 واحد – خربزه 300 واحد – گیلاس 200 واحد – بلوط 100 واحد -//مقدار ویتامین(( ب)) در صد گرم میوه = بادام 60 میلیگرم – سیب 40 میلی گرم – زرد آلو 100 میلی گرم – خربزه 70 میلی گرم – گیلاس 100 میلیگرم – بلوط 150 میلی گرم – هندوانه 20 میلی گرم – انجیر 80 میلی گرم – انبه 60 میلی گرم – پرتقال 30 میلی گرم – گلابی 22 میلی گرم – انگور 165 میلی گرم – نارنگی 30 میلی گرم – گوجه فرنگی 30 میلی گرم – ( ویتامین ب6 در مخمر آبجو . غلات . و سبزیجات تازه . پیاز. سبوس غلات و جو و ارزن برنج و مخصوصا در جوانه گندم و شیر سویا موجود است . ) ( ویتامین ب12 ضد کم خونی است و در سویاو سمنوی تازهو در چلتوک برنج وجود دارد ) // مقدار ویتامین سی در صد گرم میوه = فلفل سبز 220 میلی گرم – آب نارنج 100 میلی گرم – گوجه فرنگی 13 میلی گرم- پرتقال 1000 میلی گرم – لیمو 1800 میلی گرم – آب زرشک سر شار از ویتامین سی است ولی نباید آن را جوشاند – ( میوه های ترش ویتامین سی خود را بهتر حفظ می کنند )

نوشته : طب در 1390/10/19 نظرات ( ) - لینک مطلب
تهیه جوانه یونجه

مقادیر زیادی فیبر و ویتامین دارد و سدیم و پروتئین کم دارد. از این جوانه در سالادها، انواع ساندویچ ها و سوپ استفاده می کنند. صلاح است در آخرین لحظه ای که سوپ را روی میز می گذارید آن را در سوپ بریزید یعنی فقط یکی دو لحظه جوش بخورد کافی است.
برای تهیه جوانه یونجه، بهتر است آن را در خانه به روش زیر تهیه نمایید،ابتدا ۶ قاشق غذا خوری یونجه را در آب به مدت ۱۲ساعت بخیسانید،سپس در جای گرم و تاریک،در میان یک تنظیف مرطوب قرار دهید و روزی۲بار آن را خیس نمایید، بعد از۳تا۵ روز خواهید دید که دانه ها جوانه زده اند بلافاصله بعد از جوانه زدن آن را استفاده نمایید.این روش برای تهیه انواع جوانه ها قابل اجرا است.

نوشته : طب در 1390/10/19 نظرات ( ) - لینک مطلب
درخشان کردن ظروف برنجی و مسی

برّاق کردن ظروف برنجی

اگر می‌خواهید ظروف برنجی کدر را برّاق کنید، از مخلوط نمک و سرکه بهره بگیرید.

 

براق کردن ظروف مسی

ظروف مسی را با مالیدن لیموترش برّاق کنید. برای پاک کردن قسمت‌های بسیار کثیف نصف یک لیمو ترش را در نمک فرو ببرید و روی قسمت مورد نظر بمالید.


نوشته : طب در 1390/10/19 نظرات ( ) - لینک مطلب
تهیه انواع جوانه ها در منزل

گفته شده است در جوانه عدس و ماش دو ماده وجود دارد که وقتی وارد بدن می شوند، سلول های سرطانی را به تدریج از بین می برند. جوانه سویا از لحاظ ارزش غذایی با گوشت رقابت می کند و ضررهای گوشت را نیز ندارد، همچنین از لحاظ وجود ویتامین C، رقیب گوجه فرنگی است.

جوانه دارای اسیدهای آمینه، اسیدهای چرب، قند طبیعی و مقدار زیادی املاح معدنی است و اگر چند نوع آن با هم خورده شوند می توان گفت که همه مواد ضروری بدن را به آن رسانده ایم. باورکردنی نیست که چنین موادغذایی ارزانی تا این حد از لحاظ ارزش غذایی کامل و مفید باشند.

به هنگام مصرف جوانه ها، دیگر نگران نخواهید بود که آلوده به کود، سم شیمیایی یا سایر موادآلوده باشد، زیرا این مواد حیات بخش به دست و زیر نظر خود ما تهیه شده اند.

برای تهیه جوانه چیزهایی که لازم دارید یک شیشه خالی، کمی آب و کمی دانه است. البته می توانید جوانه ها را درست مانند سبزه عید نوروز تهیه کنید و پس از دیده شدن جوانه های کوچک سبز ، آن را مصرف کنید. وقتی دانه را در آب خیس می کنید، آنزیم های موجود در آن که تا آن زمان به صورت غیرفعال در دانه وجود داشتند، فعال می شوند و نشاسته موجود در دانه تبدیل به قند می شود. پروتئین تبدیل به اسیدهای آمینه می شود و چربی اشباع مبدل به اسید چرب می شود. این فعالیت آنزیمی در جوانه، باعث تحریک فعالیت های آنزیمی در بدن انسان و سلامت و نشاط می گردد.

تهیه انواع جوانه ها

تمیزترین، مفیدترین و بی دردسرترین غذایی که می توان در زمان ما پیدا کرد، آنهایی هستند که به وسیله خود ما و در خانه درست می شوند، مثل انواع جوانه ها، ماست، پنیر، نان، سبزی خوردن. تهیه جوانه ها هم کار بسیار آسانی است و ما ایرانیان با سبزکردن انواع دانه ها برای سبزه شب عید، آشنایی زیادی با تهیه جوانه داریم. محل تهیه جوانه باید کمی گرم باشد. مثلاً یک طاقچه بالای شوفاژ یا نزدیک اجاق و یا یک قفسه که هوا در آن جریان داشته باشد ولی سرد نباشد.

برای آن که گرد و غبار روی جوانه ننشیند ، روی شیشه یا سینی را با تنزیبی بپوشانید. توجه کنید که از هر یک قاشق غذاخوری دانه غلات، هشت قاشق جوانه به دست می آید.


وسایل لازم برای تهیه جوانه:

- یک شیشه دهان گشاد نسبتاً بزرگ یا یک سینی کوچک که لبه آن اندکی بلند باشد،

- یک تکه ململ یا تنزیب و چند کش لاستیکی

- یک آب کش و یا یک چای صاف کن بزرگ


طرز تهیه:

- دانه ها را از شب تا صبح در کاسه ای آب خیس کنید، به گونه ای که یک بند انگشت روی آن آب بماند و آن را در جای  گرمی قرار دهید.

- فردایش صبح هنگام، آب کاسه را طوری خالی می کنید که دانه ها از آن بیرون نریزد، و سپس دانه ها را در یک سینی یا بشقاب پخش می کنید و پارچه کتانی مرطوبی روی آن می کشید.

- روزی سه مرتبه؛ صبح و ظهر و شب، با آبپاش یا کف دست، خود پارچه کتانی را خیس می کنید یا آنکه می شود دانه ها را به طور مستقیم با برداشتن پارچه و پیشینگ کمی آب خیس نمود . در تابستان وقتی هوا خیلی گرم است این عمل را سه بار در شبانه روز تکرار کنید. در تمام این مدت ظرف را در محلی تاریک و نسبتاً گرم نگاه دارید. توجه کنید که باید پارچه کتانی خیس باشد.

- معمولا دانه ها بعد از یک روز ریشه زده و بعد از سه روز جوانه می زند.

- اگر حرارت محیط حدود 22 درجه سانتی گراد و محل آن تاریک باشد، دانه خیلی زود جوانه می زند. بسته به نوع دانه، بین سه تا پنج روز و گاهی بیشتر می توانید جوانه را از تاریکی درآورید و پشت پنجره رو به آفتاب بگذارید. جوانه را همیشه مرطوب نگاه دارید تا اندکی بیشتر رشد کند.

- پس از یک تا دو روز ماندن در جلوی نور خورشید، جوانه آماده مصرف است. آن را یک بار دیگر به آرامی آب کش کنید و در ظرفی دربسته ای در یخچال نگه دارید و به تدریج مصرف کنید.

- گذاشتن جوانه در یخچال باعث توقف رشد آن است، و با این کار می شود آن ها را در روزهای دیرتری به مصرف رساند.

اگر بخواهید پوسته روی بعضی از جوانه ها ( مانند ماش یا سویا ) را از آن ها جدا کنید، جوانه آماده شده را در کاسه ای بریزید و آن را پر از آب کنید. سپس به آرامی آن را هم بزنید. پوسته ها روی آب می آیند، ولی بهتر است پوسته ها را از جوانه ها جدا نکنید، زیرا همین پوسته ها دارای مقدار زیادی فیبر هستند که برای کار دستگاه گوارش بسیار مفیدند.

بعضی از دانه ها مانند عدس، سویا، نخود، و مانند آن را یکی دو بار در روز زیر و رو کنید تا همه آنها هوا بگیرند و جوانه بزنند.

بعضی دانه ها زودتر و برخی دیرتر جوانه می زنند، ولی اگر دانه کهنه باشد جوانه نمی زند. همیشه بهترین نوع دانه را بخرید و تا آنجا که ممکن است دانه هایی را بخرید که به آنها سموم نباتی نزده اند.

بدین گونه انواع مختلف موادمعدنی را با خوردن جوانه ها به بدن خود می رسانید. می توانید دانه ی هر نوع سبزی را سبز و سپس مصرف کنید.( به جز سیب زمینی، گوجه فرنگی و لوبیا چشم بلبلی که مسموم کننده اند).

آسان ترین دانه ها برای جوانه زدن عبارت اند از: یونجه، ماش، عدس، شنبلیله، تربچه، نخود و گندم و پس از آن ها تخمه آفتاب گردان، کدو، کنجد، بزرک، نعنا و سپس انواع لوبیاها مانند سویا ، جو، ذرت و ارزن.

از میان جوانه ها، دانه سویا بسیار مغذی است. توجه کنید که دانه سویا تازه باشد، پوستش شکسته نباشد و دانه نصف نشده باشد.

زمان لازم برای تهیه جوانه ها:

الف- دانه های که باید حدود 6 تا 8 ساعت خیس کنید:

یونجه ( مدت جوانه زدن : 6-5 روز )

شنبلیله ( مدت جوانه زدن : 4-3 روز )

تربچه ( مدت جوانه زدن : 5-4 روز )

کنجد ( مدت جوانه زدن : 2-1 روز )


ب- دانه هایی که باید حدود 10 تا 18 ساعت خیس کنید:

نخود ( مدت جوانه زدن : 4-3 روز )

عدس ( مدت جوانه زدن : 5-3 روز )

ماش ( مدت جوانه زدن : 5-3 روز )

سویا ( مدت جوانه زدن : 5-3 روز )

آفتاب گردان ( مدت جوانه زدن : 2-1 روز )

گندم ( مدت جوانه زدن : 3-2 روز )

چاودار ( مدت جوانه زدن :3-2 روز )

ارزن ( مدت جوانه زدن :4-3 روز )


نوشته : طب در 1390/10/19 نظرات ( ) - لینک مطلب
سفره های سفید آموزشی در تلویزیون

بعلت اینکه در آموزش این سفره ها بدون دلیل علمی انواع مواد خوب و بد بهم آمیخته میشود ، بجز اینکه تولید آلرژی و بیماری نماید هیچگونه ارزش غذائی  یک غذای سالم را نخواهد داشت  بهتر است که این سفره را سفره سیاه نامگذاری کنیم وبجا  است که این برنامه های آموزشی را اصلا" نگاه نکنیم . و هرنوع مواد غذائی که در تلویزیون تبلیغ میشود نباید بخوریم مانند ماکارونی و ....


نوشته : طب در 1390/10/18 نظرات ( ) - لینک مطلب
کالاجوش : ( غذای 8 نفر)

کشک 250 گرم  ( کشک خشک خیس خورده) + 150 گرم مغز گردو + 1 عدد پیاز + 1 حبه سیر .

همه را در مخلوط کن ریخته هم میزنیم و بعد از جوشاندن کافی وآماده شدن 2/1 استکان روغن زیتون  + 1 قاشق پونه کوهی اضافه میکنیم. و بعد از خوردن 3 الی 5 عدد خرما میخوریم.

این غذا برای مداوای پادرد ، زانودرد و آرتروز بسیار مفید است. و توصیه میشود که هفته ای یکبار استفاده شود.

 


نوشته : طب در 1390/10/18 نظرات ( ) - لینک مطلب
قرآن و غذا

سوره بقره آیه57 میفرماید: هر کسی غذای بد بخورد به خودش ظلم کرده است.

سوره بقره آیه61 میفرماید: هرکس غذای بد بخورد به ذلت می افتد.* مثل قوم بنی اسرائیل *

سوره مومنون آیه51 میفرماید: ای پیامبر اول غذای پاک بخور تاعمل صالح انجام دهی.

پس عمل ما در گرو غذاهائی است که میخوریم.

 


نوشته : طب در 1390/10/18 نظرات ( ) - لینک مطلب


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... |
جست و جو در سایت طب لاین
 

 

آرشیو
موضوعات
 

عمومی ( 102 )
صفرا ( 8 )
دم ( 6 )
بلغم ( 11 )
سودا ( 13 )
آب ( 20 )
آداب تغذیه ( 41 )
اخلاق پزشكی ( 19 )
اطفال و کودکان ( 36 )
بیماریهای اعصاب و روان ( 45 )
بیماری های پوست و مو، تناسب اندام، زیبایی ( 44 )
بیماریهای تنفسی، ریه ( 15 )
بیماریهای چشم ( 10 )
بیماریهای داخلی، گوش، حلق، بینی و... ( 16 )
بیماریهای دهان و دندان ( 7 )
بیماریهای زنان، نازائی، حاملگی ( 48 )
بیماریهای عفونی ( 26 )
بیماریهای غدد ، متابولیسم و ... ( 28 )
بیماریهای قلبی، خون ( 35 )
بیماریهای کلیوی، مجاری ادرار و تناسلی ( 44 )
بیماریهای گوارشی ( 48 )
بیماریهای گوناگون، سوالات متفرقه ( 43 )
بیماریهای مفاصل، استخوان ( 25 )
چای سنتی ایرانیان ( 11 )
حکمای قدیم ( 22 )
حکمای جدید ( 37 )
داروهای گیاهی ( 42 )
درمان های سنتی ( 54 )
روغن ( 7 )
زناشویی و جنسی ( 70 )
ظروف ( 7 )
عسل ( 11 )
عوامل محیطی ( 25 )
غذاهای سالم ( 38 )
فراورده های گیاهی ( 23 )
لباس و پوشش ها ( 9 )
مبانی طب سنتی ( 61 )
مزاج شناسی ( 61 )
مواد غذایی سالم ( 70 )
مواد غذایی ناسالم ( 72 )
مزاج محل سکونت ( 3 )
نان ( 2 )
نمک ( 5 )
محصولات ( 49 )

آخرین مطالب ارسالی
 

10بیماری نادر و عجیب در دنیا
پرتقال تامسون بر DNA بدن تاثیر داشته و ساختار آن را تغییر می‌دهد
تتراسایکلین به قدرت باروری مردان زیان می رساند و موجب بدتر شدن کار کلیه ها می شود.
سن ابتلا به دیابت در ایران 15سال پایین‌تر از میانگین جهانی است
مواد طبیعی، ناراحتی های استخوانی، مفاصل، اعصاب، یبوست
به خاك سپردن مو و ناخن
ترفند چای!
سرطان زایی چیپس سیب زمینی تأیید شد
درمان دیابت
ضد عفونی آب با لیموترش؟
درمان
تاثیر خوردن آجیل بر چاقی یا لاغری
شروعی بهاری برای نظام طب سنتی
اینترنت مغزمان را نابود می‌كند!
اعتدال مزاج بین اعضاى بدن‏
اتفاق عجیب برای یك نوجوان پس از پیوند عضو
ورم های بدن خبر از بیماریهای كبد می دهد
70 درصد بیماران بستری در تهران شهرستانی هستند
پرونده توقیف ۳۰۰ تن گوشت فاسد منتظر نظر آزمایشگاه است
چند ماده غذایی که باعث تضعیف استخوان می شوند
اشاره قرآن به پس گرفته شدن مواد زاید جنین توسط رحم
فیس‌بوک و اختلالات غذایی
چه‌وقت مسواک نزنیم؟
مصرف کشمش به پایین آوردن فشار خون کمک می کند
ایران کشور پر مصرف در زمینه دارو در دنیا
نفوذ گروه‌هایی خاص کنترل دخانیات را معطل گذاشته است
درمان چاقی و لاغری از دیدگاه مزاج شناسی
روغن هسته انگور و چای سبز باعث کم خونی می شود
شربت زرشک
طرز تهیه ی کباب بختیاری
لیست کامل مطالب ارسال شده

 

نویسندگان
پیوندها
ابر برچسب
بیمار : دکتر گوشم درد میکند
در 2000سال پیش از میلاد:
-بیا این ریشه گیاهی را بخور.
در1000سال پیش از میلاد:
-آن ریشه نجس است.این دعا رابخوان.
در 1850سال پس ازمیلاد:
-آن دعا خرافات است.این معجون را بخور.
در1940سال پس از میلاد:
-آن معجون سمی است.این قرص را بخور.
در 1985سال پس از میلاد:
-آن قرصها موثر نیست.این آنتی بیوتیک را بخور.
در 2000سال پس از میلاد:
- آن آنتی بیوتیکها مواد مصنوعیند.این ریشه گیاهی را بخور!
 

All Right Reserved By tebLine  
استفاده از مطالب طب لاین با ذکر منبع و در جهت احیای فرهنگ تغذیه سالم و سلامت حقیقی بلامانع است