*پاسخگویی به سوالات فقط از طریق ایمیل سایت ظرف 48 ساعت از ارسال سوال انجام می شود
*جهت تسهیل در دسترسی به محتوای سایت می توانید از منوی موضوعی زیر استفاده کنید
موضوعات
 

عمومی ( 102 )
صفرا ( 8 )
دم ( 6 )
بلغم ( 11 )
سودا ( 13 )
آب ( 20 )
آداب تغذیه ( 41 )
اخلاق پزشكی ( 19 )
اطفال و کودکان ( 36 )
بیماریهای اعصاب و روان ( 45 )
بیماری های پوست و مو، تناسب اندام، زیبایی ( 44 )
بیماریهای تنفسی، ریه ( 15 )
بیماریهای چشم ( 10 )
بیماریهای داخلی، گوش، حلق، بینی و... ( 16 )
بیماریهای دهان و دندان ( 7 )
بیماریهای زنان، نازائی، حاملگی ( 48 )
بیماریهای عفونی ( 26 )
بیماریهای غدد ، متابولیسم و ... ( 28 )
بیماریهای قلبی، خون ( 35 )
بیماریهای کلیوی، مجاری ادرار و تناسلی ( 44 )
بیماریهای گوارشی ( 48 )
بیماریهای گوناگون، سوالات متفرقه ( 43 )
بیماریهای مفاصل، استخوان ( 25 )
چای سنتی ایرانیان ( 11 )
حکمای قدیم ( 22 )
حکمای جدید ( 37 )
داروهای گیاهی ( 42 )
درمان های سنتی ( 54 )
روغن ( 7 )
زناشویی و جنسی ( 70 )
ظروف ( 7 )
عسل ( 11 )
عوامل محیطی ( 25 )
غذاهای سالم ( 38 )
فراورده های گیاهی ( 23 )
لباس و پوشش ها ( 9 )
مبانی طب سنتی ( 61 )
مزاج شناسی ( 61 )
مواد غذایی سالم ( 70 )
مواد غذایی ناسالم ( 72 )
مزاج محل سکونت ( 3 )
نان ( 2 )
نمک ( 5 )
محصولات ( 49 )

پرسش و پاسخ

مضرات مکملهای غذایی

هر موجودی در طبیعت غذای خاص خود را داراست و با مصرف آن ماده غذایی کلیه ی مواد مورد نیاز بدن را بطور کامل بدست خواهد آورد. تصور کنید چقدر خنده دار خواهد بود اگر مثلا شیر یا پلنگ به جا یا همراه شکار خود چند عدد قرص ویتامین، کلورلا یا مواد “معجزه آسای” دیگر هم بالا بیندازند. حالا چرا بشر این کار را می‌کند و به آن باور نیز دارد زیرا که ما از مصرف غذای طبیعی خود دور افتاده‌ایم بنابراین هرکس تحت عنوان اینکه بدن انسان نیاز به این ماده و آن ماده دارد بطور مرتب مواد “معجزه آسای” جدید وارد بازار کرده و عده‌ای خریدار هم پیدا خواهند کرد. دیگر پول نازنین را صرف خرید موادی که تأثیر مثبت آنها بر بدن نا معلوم و تأثیرات زیان آور آنها محتمل است ننموده به جای آن غذای طبیعی و تازه مصرف نموده و ورزش و نور آفتاب را هم فراموش ننمایند.
باید اضافه کنم که در شماره ی اخیر ژورنال پزشکی انگلیس (British Medical Journal) مقاله ای در مورد مصرف کلسیم و ویتامین D و بالا رفتن ریسک بیماریهای قلبی از جمله حمله‌ی قلبی چاپ گردیده بود. در این مقاله که نتیجه‌ی مطالعه و بررسی بر روی حدود 16000 زن می‌باشد ذکر گردیده که مصرف مکملهای کلسیم چه با ویتامین D و چه بدون آن باعث بالا رفتن ریسک بیماریهای قلبی تا 22 درصد می‌گردد.
قرصهای مکمل معمولا بر بدن اثرات نامطلوبی دارند و به جز مواد خاص کمبود بارز یک ماده باید از مصرف مواد مکمل خودداری نمودی.

مصرف جوانه ها(نظیر جوانه گندم و...) و عدم مصرف غذاهای ممنوعه بهترین جایگزین این مکملهاست.

نوشته : درمان آنلاین در 1390/11/13 نظرات ( ) - لینک مطلب
مصرف کنجد و ارده در بارداری

كنجد در دوران بارداری خونریزی میاره و بعد سقط ... چون به شدت گرمه .

نوشته : درمان آنلاین در 1390/11/13 نظرات ( ) - لینک مطلب
شكلات صبحانه (4)‌

ارده 6 ق غ
عسل 1 ق غ
پودر نارگیل 1 ق م
پودر پسته 1 ق م
گلاب 1 ق غ
هل ساییده نصف ق غ
وانیل یك چهارم ق چ

ارده و عسل را مخلوط میكنیم آنقدر كه قوام یابد سپس نارگیل و هل و كلاب و وانیل را اضافه كرده و هم میزنیم در انتها پودرپسته را میپاشیم روی مواد ... میتوان این غذا را با یك لیون شیر فندق ( 50 گرم فندق + یك ل آب +‌ه ق غ عسل )

نوشته : درمان آنلاین در 1390/11/13 نظرات ( ) - لینک مطلب
شكلات صبحانه (3)

ارده 6 ق غ
عسل 1 ق غ
پودر نارگیل پ ق م
پودر گردو پ ق م
هل ساییده نصف قاشق چ

ارده رو عسل را مانند بالا كه گفته شد مخلوط كرده و بعد پودر نارگیل و هل را اضافه میكنیم و كاملا هم میزنیم نا مخلوط شود و در آخر پودر گردو را میپاشیم ...
این صبحانه آرام بخش و انرژی زاست ...

نوشته : درمان آنلاین در 1390/11/13 نظرات ( ) - لینک مطلب
شكلات صبحانه (2)‌

ارده 6 ق غ
عسل 1 ق غ
پودركاكائو خالص 1 ق چ سرصاف
پودرپسته خام 1 ق م

ارده را با عسل مخلوط كرده تا كاملا سفت شوند بعد پودركاكائو رو اضافه میكنیم و در انتها پودر پسته را میپاشیم ...
این صبحانه برای كودكان و نوجوانان در سن رشد بسیاررررررررررر عالیست ...

نوشته : درمان آنلاین در 1390/11/13 نظرات ( ) - لینک مطلب
شكلات صبحانه (1)

ارده 6 ق غ
عسل 1 ق غ
پودر فندق خام 1 ق غ

ارده را در یك ظرف چینی ریخته و عسل را به آن اضافه میكنیم و آنرا یكنواخت هم میزنیم تا كاملا صفت شود و قوام یابد ... سپس پودر فندق را اضافه میكنیم این شكلات بسیار انرزی زاست و میتوان آنرا به همراه یك لیوان شیربادام (( 50 گرم بادام + یك لیوان آب + 1 ق غ عسل )) برای صبحانه میل كنید .. میتوانید جای عسل 2 تا 3 ق غ شیره ی انگور و یا شیره خرما استفاده كرد ...

نوشته : درمان آنلاین در 1390/11/13 نظرات ( ) - لینک مطلب
چسبندگی رحم

برای جلوگیری یا عود نكردن بیشتر چسبندگی حتما بزارید یك هفته از اتمام پریودتون بگذره بعد نزدیكی داشته باشید ...

عصبی نشوید و غذاهای ممنوعه رو نخورید. یبوست مزاج نداشته باشید.

نوشته : درمان آنلاین در 1390/11/13 نظرات ( ) - لینک مطلب
فشار خون

تخم كاهو + تخم گشنیز + تخم كاسنی + تخم خرفه + خر كدام به مقداری مساوی نرم بسایید و صبح ها یك قاشق غذاخوری بخورید ...

نوشته : درمان آنلاین در 1390/11/13 نظرات ( ) - لینک مطلب
حلوای مخصوص (( حلوای مخصوص جوانه گندم ))

رطب سیاه بدون هسته 1 كیلوگرم
آرد جوانه ی گندم 5 ق غ
ارده 1 لیوان
پودرگردو 5 ق غ
پودرنارگیل 1 ق غ
وانیل نصف قاشق چای خوری
هل سبزساییده 1 ق مریاخوری

ابتدا پودر جوانه گندم را به همراه هل ساییده و پودر گردو در داخل مخلوط كن میریزیم و مخلوط میكنیم ... سپس در طرفی مناسب خرما و ارده را مخلوط میكنیم ... به طوری كه كاملا مخلوط گردد ... در هنگام مخلوط مخلوط جوانه گندم و هل و پودر گردو را به مرور اضافه میكنیم ... و سپس در یك دیس پهن میكنیم و روی آنرا با پودر نارگیل تزئین میكنیم ...
این حلوا یك دسر فوق العادههههههههههههههههههه و بسیار انرژی زاست ...

نوشته : درمان آنلاین در 1390/11/13 نظرات ( ) - لینک مطلب
طرز تهیه سوپ كرفس

ساقه ترد كرفس 4 عدد
جوی پوست كنده یا پرك شده 1 پیمانه
گشنیز و حعفری پاك شده 150 گرم
پونه ی كوهی پ ق غ
هویج فرنگی متوسط 2 عدد
پیاز متوسط 1 عدد
نمك فلفل زردچوبه به مقدار لازم
روغن زیتون 5 تا 7 ق غ
آب لیموترش تازه به مقدار لازم

ابتدا جو رت به همراه چندلیوان آب در یك ظرف مناسب روی حرارت قرار دهید آرام بجوشد سپس 3 ساقه از كرفس را به اندازه ی 2 سانتی متری خرد كنید و به همراه خلال پیاز و هویج خرد شده به جو اضافه كنید و بگزارید به حرارت ملایم بپزد در انتها یك ساقه ی كرفس باقی مانده را به صورت درشت درشت زنده كرده و به همراه سبزی خرد شده و نمك و فلفل و زردچوبه به سوپ اضافه كنید و اجازه دهید جا بیفتد ... بعد به همراه لیموترش تازه و روغن زیتون میل كنید ... ((‌برای 5 تا 6 نفر كافیست ))

نوشته : درمان آنلاین در 1390/11/13 نظرات ( ) - لینک مطلب
دلمه فلفل و بادمجان و گوجه فرنگی

بادمجان دلمه ای 4 عدد
فلفل دلمه ای 4 عدد
گوجه درشت 6 عدد
لپه 200 گرم
برنج 250 گرم
سبزی دلمه (( تره جعفری گشنیز شوید نعناع ترخون مرزه و پیازچه پاك شده )) مجموعا نیم كیلو
پیار متوسط 2 عدد
سیر 4 حبه
روغن زیتون یا روغن مایع 6 ق غ
نمك و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه دارچین زیره سیاه زعفران هل سبز از هر كدان نصف قاشق چای خوری

اول لپه ها را از شب قبل خیس كرده ایم و میگذاریم بپزد طوری كه بعد از پختن بزاریم كامل آبشو بكشه به جشن خودش ... برنج هم میپزیم و با لپه پخه شده مخلوط میكنیم یك عدد پیاز رو خلال میكنیم و با سبزی خرد شده و مخلوط لپه و برنج و 2 ق غ روغن و آب لیموترش تازه و نمك و فلفل و همه ادویه ها خوب ورز میدیم تا چسبندگی پیدا كند ..
حالا سس مخصوص دلمه را به این صورت درست میكنیم :‌
2 تا گوجه را به سیر و یك لیوان آب در مخلوط كن میریزیم و بعد در یك ظرف میریزیم و با 1 پیاز ریز خرد شده نمك و فلفل و 3 ق غ روغن و كمی ادویه جات روی دلمه ها میریزیم تا با دلمه ها خوب جابیفتد ... 5 قاشق آنرا روی دلمه ها میریزیم تا بپزد بقیه را كنار دلمه ها میریزیم ... حالا داخل فلفل ها و بادنجان و گوجه ها را خالی كرده و مواد را میریزیم داخل انها ...میگذاریم دلمه ها با آن 5 قاشق سس مخصوص آرام بپزد ... در هنگام مصرف با آب لیموترش تازه مصرف كنید....
برای 6 تا 7 نفر كافیست...

نوشته : درمان آنلاین در 1390/11/13 نظرات ( ) - لینک مطلب
طرز تهیه حلیم گندم یا حلیم جوانه گندم

گندم با پوست (( میتونید از جوانه گندم استفاده كنید فرقی نمیكنه )) 250 گرم
دارچین به مقدار لازم
روغن مایع 2 تا3 قاشق غذاخوری
عسل 2 قاشق غذاخوری

از شب قبل گندمها رو خیس كرده و روی حرارت قرار میدهید تا به مرور بجوشد (( آقای خدادادی با زودپز كردن مواد سخت مخالفه و میگه مواد مفیدش خوب در نمیاد )) بعداز پختن آب آنرا كشیده و پس از خنك شدن آن را همراه دو تا سه لیوان آب در مخلوظ كن بریزید تا به ورت یكنواخت در آید.بعد مواد رو در یك ظرف مناسب بریزید و روی حرارت بزارید ومرتب هم بزنید تا جا بیفتند و قوام یابد . آنگا ه غذا را دریك ظرف مناسب ریخته و كمی دارچین و روغن و عسل به آن اضافه كنید . این غذا اگر با گندم با پوست تعیه شود غذای كاملی ست ... این مقدار برای 4 تا 5 نفر كافیست ...

نوشته : درمان آنلاین در 1390/11/13 نظرات ( ) - لینک مطلب
نكاتی كه برای حفظ سلامتی و اعتدال سوداویها باید رعایت بشه

باید پوست خودشون رو با روغن كنجد ماساژ بدن و چرب نگه دارن
غروبها كه زمان اوج سودا و استرسشون هست پیاده روی كنن
تنهایی و غم وناراحتی و خستگی شدیدا باعث تشدید اوضاع سوداویها میشه
مثلا یه سوداوی تنها نمیتونه بره بازار و خرید كنه لازمه یه ادم گرم مزاج رفیق و همراهش باشه تا در تصمیم گیری وانتخاب راحت تر باشه...
مصرف آب هویج (طبع هویج گرم و تر هست) برای وقتی كه سرحال نیستن مفیده
هر 12 ساعت داخل بینی رو با روغن بادام شیرین چرب كنن چرب كردن داخل بینی و گرما و رطوبت روغن روی سردی و خشكی مغز اثر میذاره و كمی معتدلش میكنه

خوابیدن در طی روز خصوصا بعد از ناها و عصرها شدیدا باعث وخامت اوضاعشون میشه...سودایی ها دقت كنن!خستگی براشون خوب نیست فقط باید شب ها بخوابن ..خواب عصر براشون مضره و دراز مدت هلاكت بار!!!...

مزاج رایانه و تلوزیون به گفته متخصصان و محققان طب سنتی ، سرد و خشكه (هر چیزی مزاجی داره نه فقط انسان و غذاها...)پس بهتره افراد سوداوی كمتر پای رایانه بشینن و كمتر خودشون رو درگیر سریالهای گوناگون كنن چون ذهن سوداوی ها آمادگی بیشتری برای خود درگیری!! داره..

نوشته : درمان آنلاین در 1390/11/13 نظرات ( ) - لینک مطلب
غذاهای مفید برای مزاجهای سرد و خشك یا سودایی ها

گوشت بره و كبوتر و گنجشك
مرغ محلی
تخم مرغ محلی
گندم === گندم طبعش گرمه اما "جو" طبعش سرده
سیب و گلابی و انگور و خربزه و آب نارگیل و هویج و بادام شیرین
حتما برنج به صورت شوید پلو یا با زعفران و كشمش باشه == برنج سفید شدیدا سودا زاست و باعث تشدید افسردگی و فكر و خیال و كابوس میشه
سبزیها مثل نعنا تره ریحان جعفری كرفس
عسل توت كشمش انجیر خرما هِل
دارچین زنجبیل زعفران خصوصا بوییدن زعفران برای آرامش اعصابشون مفیده
قدومه شیرازی و خاكشیر
نخود كنجد ارده

نوشته : درمان آنلاین در 1390/11/13 نظرات ( ) - لینک مطلب
طبع میوه ها

میوه هایی كه طبع گرم دارند:
سیب .خربزه.انگور .آناناس .انبه . به . خرما .زیتون . قیسی . گلابی . گیلاس. نارگیل

میوه هایی كه طبع سرد دارند:
خیار . هندوانه .آلبالو . آلو و آلوچه انار شیرین (سرد و تر) . انار ترش(سرد و خشك)
بالنگ . پرتقال و نارنگی و نارنج . تمر هندی . دارابی . زالزالك . زرد آلو . زرشك . سنجد. شلیل .غوره . كیوی . گریپ فروت . لیمو شیرین و عمانی . هلو


هر فردی بسته به طبعش میتونه میوه مناسب طبع و مزاج رو مصرف كنه و میوه مخالف مزاجش رو با مُصلح مصرف كنه..
مثلا انار ترش دیگه برای سودایی ها میوه مناسبی نیست چون طبع سودایی ها هم سرد و خشكه انار ترش هم سرد و خشكه با مصرف زیاد و بدون مصلح انار ترش افراد سوداویی دچار مشكل میشن

نوشته : درمان آنلاین در 1390/11/13 نظرات ( ) - لینک مطلب


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... |
جست و جو در سایت طب لاین
 

 

آرشیو
موضوعات
 

عمومی ( 102 )
صفرا ( 8 )
دم ( 6 )
بلغم ( 11 )
سودا ( 13 )
آب ( 20 )
آداب تغذیه ( 41 )
اخلاق پزشكی ( 19 )
اطفال و کودکان ( 36 )
بیماریهای اعصاب و روان ( 45 )
بیماری های پوست و مو، تناسب اندام، زیبایی ( 44 )
بیماریهای تنفسی، ریه ( 15 )
بیماریهای چشم ( 10 )
بیماریهای داخلی، گوش، حلق، بینی و... ( 16 )
بیماریهای دهان و دندان ( 7 )
بیماریهای زنان، نازائی، حاملگی ( 48 )
بیماریهای عفونی ( 26 )
بیماریهای غدد ، متابولیسم و ... ( 28 )
بیماریهای قلبی، خون ( 35 )
بیماریهای کلیوی، مجاری ادرار و تناسلی ( 44 )
بیماریهای گوارشی ( 48 )
بیماریهای گوناگون، سوالات متفرقه ( 43 )
بیماریهای مفاصل، استخوان ( 25 )
چای سنتی ایرانیان ( 11 )
حکمای قدیم ( 22 )
حکمای جدید ( 37 )
داروهای گیاهی ( 42 )
درمان های سنتی ( 54 )
روغن ( 7 )
زناشویی و جنسی ( 70 )
ظروف ( 7 )
عسل ( 11 )
عوامل محیطی ( 25 )
غذاهای سالم ( 38 )
فراورده های گیاهی ( 23 )
لباس و پوشش ها ( 9 )
مبانی طب سنتی ( 61 )
مزاج شناسی ( 61 )
مواد غذایی سالم ( 70 )
مواد غذایی ناسالم ( 72 )
مزاج محل سکونت ( 3 )
نان ( 2 )
نمک ( 5 )
محصولات ( 49 )

آخرین مطالب ارسالی
 

10بیماری نادر و عجیب در دنیا
پرتقال تامسون بر DNA بدن تاثیر داشته و ساختار آن را تغییر می‌دهد
تتراسایکلین به قدرت باروری مردان زیان می رساند و موجب بدتر شدن کار کلیه ها می شود.
سن ابتلا به دیابت در ایران 15سال پایین‌تر از میانگین جهانی است
مواد طبیعی، ناراحتی های استخوانی، مفاصل، اعصاب، یبوست
به خاك سپردن مو و ناخن
ترفند چای!
سرطان زایی چیپس سیب زمینی تأیید شد
درمان دیابت
ضد عفونی آب با لیموترش؟
درمان
تاثیر خوردن آجیل بر چاقی یا لاغری
شروعی بهاری برای نظام طب سنتی
اینترنت مغزمان را نابود می‌كند!
اعتدال مزاج بین اعضاى بدن‏
اتفاق عجیب برای یك نوجوان پس از پیوند عضو
ورم های بدن خبر از بیماریهای كبد می دهد
70 درصد بیماران بستری در تهران شهرستانی هستند
پرونده توقیف ۳۰۰ تن گوشت فاسد منتظر نظر آزمایشگاه است
چند ماده غذایی که باعث تضعیف استخوان می شوند
اشاره قرآن به پس گرفته شدن مواد زاید جنین توسط رحم
فیس‌بوک و اختلالات غذایی
چه‌وقت مسواک نزنیم؟
مصرف کشمش به پایین آوردن فشار خون کمک می کند
ایران کشور پر مصرف در زمینه دارو در دنیا
نفوذ گروه‌هایی خاص کنترل دخانیات را معطل گذاشته است
درمان چاقی و لاغری از دیدگاه مزاج شناسی
روغن هسته انگور و چای سبز باعث کم خونی می شود
شربت زرشک
طرز تهیه ی کباب بختیاری
لیست کامل مطالب ارسال شده

 

نویسندگان
پیوندها
ابر برچسب
بیمار : دکتر گوشم درد میکند
در 2000سال پیش از میلاد:
-بیا این ریشه گیاهی را بخور.
در1000سال پیش از میلاد:
-آن ریشه نجس است.این دعا رابخوان.
در 1850سال پس ازمیلاد:
-آن دعا خرافات است.این معجون را بخور.
در1940سال پس از میلاد:
-آن معجون سمی است.این قرص را بخور.
در 1985سال پس از میلاد:
-آن قرصها موثر نیست.این آنتی بیوتیک را بخور.
در 2000سال پس از میلاد:
- آن آنتی بیوتیکها مواد مصنوعیند.این ریشه گیاهی را بخور!
 

All Right Reserved By tebLine  
استفاده از مطالب طب لاین با ذکر منبع و در جهت احیای فرهنگ تغذیه سالم و سلامت حقیقی بلامانع است

 

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic